Labdarúgás

2024.01.26. 11:00

A kupadöntő gólszerzője csapatot talált

Az NB II-ben jelenleg 14. helyen álló BVSC-Zugló csapatában folytatja pályafutását Bacsa Patrik.

A DVTK saját nevelésű játékosának a múlt nyár óta, amióta eljött a Kolorcity Kazincbarcika SC együttesétől, nem volt klubja. Az 1992-es születésű támadó eddig 235 NB I-es találkozón 29 gólt szerzett, az egyik legemlékezetesebbet nem a bajnokságban, hanem a Magyar Kupában lőtte, a 2014-es döntőben ő egyenlített a Diósgyőr színeiben, a 91. percben az Újpesttel vívott fináléban (1-1, a büntetőkben aztán a lila-fehérek nyertek).

Bacsa Patrik a felkészülési meccseken meggyőzte a BVSC szakmai stábját, így tavasszal a budapestieknél futballozik.

Nagy reményekkel érkeztem és szeretnék mindent megtenni, hogy a csapat és én is jól szerepeljek ebben a félévben. Azt érzem, hogy jó társaságba és jó helyre kerültem, aminek nagyon örülök. A legfontosabb az, hogy minél több meccset tudjunk megnyerni. Teljesen mindegy, hogy ki rúgja a gólt Úgyhogy ezért a célért fogok dolgozni én is. Természetesen minden mérkőzés nehéz az NB II-ben, de szerintem erősek leszünk és így elérhetjük a céljainkat

 – nyilatkozta a BVSC honlapjának a 31 éves játékos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!