Labdarúgás

2023.11.10. 10:13

Kuznyecovnak százezrekbe kerül a fehérvári nyilatkozata

A diósgyőri labdarúgócsapat vezetőedzőjét pénzbüntetéssel sújtotta az MLSZ.

Kuznyecov Szergejnek fizetnie kell

Fotó: Bujdos Tibor

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága november 9-i ülésén olyan tartalmú határozatot hozott, hogy Kuznyecov Szergejt, a DVTK vezetőedzőjét, a Fehérvár FC elleni mérkőzés (4-0) után, a játékvezetők működésével kapcsolatban tett nyilatkozatáért, pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
A diósgyőriek szakvezetője a 2023. október 28-án megrendezett meccset követő sajtótájékoztatón, újságírói kérdésre, amely Gera szünetbeli lecserélésének okát firtatta, így felelt (a videón 1:15-től hallható): 
,,Igen, pont a sárga miatt, mert láttam, hogy a bíró nagyon keresi a pillanatokat, hogy… Úgy néz ki, hogy ez szokás Fehérváron, először az MTK, most mi jöttünk, lehet, hogy utánunk is jön valaki, két piros lappal.”
Mint ismert: ezen a meccsen a DVTK csapatából előbb Farkas D.-t, majd Szatmárit is kiállították második sárga lapjaik után. Két fordulóval korábban, amikor a Fehérvár FC hazai környezetben az MTK Budapestet győzte le 3-0-ra, szintén két vendégjátékost állítottak ki (Kádár, Thiam).
Honlapunk információja szerint a ,,bírózás” 200 ezer forintjába kerül Kuznyecov Szergejnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!