Helyi sport

2023.09.03. 19:30

Eldőlhetett volna a mérkőzés mindkét oldalra

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 6. forduló

FC Hatvan – Putnok FC 2-2 (1-1)
Hatvan, 200 néző. V.: Dobai (Kovács Z., Szabó).
FC Hatvan: Menczeles – Takács B., Szabó Sz., Czibolya, Kitl K., Karácsony, Sárossy, Burzi (Benkó, 77.), Tarjáni, Fellner (Fekete K., 62.), Dinka (Laczik, 77.). Vezetőedző: Zoran Spisljak. Putnok: Mészáros – Juhos (Sztankó, 46.), Nemes, Dobrovolszki, Vattay, Lőrincz, Bökönyi (Benkő, 46.), Pócsik (Komári, 76.), Arday (Mrva, 46.), Galacs, Boros. Vezetőedző: Szala Ákos. G.: Burzi (17.), Fekete (65.), ill. Boros (6., 54.). Kiállítva: Lőrincz (95.). Jók: az egész csapat, ill. senki.
Zoran Spisljak: – Mindkét csapat kihasználta azokat a kvalitásait, amiben erős. Az elejétől kezdve lehetett látni, hogy mindkét csapat nagyon fel van készülve a másikból. A Putnok hamar előnybe került, de nem adtuk meg magunkat, az első félidőben kiegyenlítettünk. A második félidőben mindkét csapat továbbra is tartotta a szintet, és iszonyatosan izgalmas meccset vívtunk. Gratulálok a Putnoknak és a saját csapatomnak is.
Szala Ákos: – Az első 30 percben sokszor kerültünk a támadózónába, ráadásul többször létszámelőnyös játékhelyzetben. Nem tudtuk ezeket jól lejátszani a mai nap. Ezután 60 percig egy ki-ki meccset játszottunk a hazai csapattal. Eldőlhetett volna a mérkőzés mindkét oldalra, reális a döntetlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!