Szabadidősport

2023.07.25. 10:00

Ismét futhatunk a Lillafüred Trail-en

A 4. Lillafüred Trail terepfutóversenyt augusztus 05-én, szombaton, 10 órától, három távon rendezik meg. A kedvezményes előnevezésre július 30-ig van lehetőség.

Fotó: Molnár Tibor

Miskolc-Lillafüred a Bükk ékköve, a festői szépségű Szinva-völgyben elhelyezkedő település méltán kedvelt célpontja a természeti sportok kedvelőinek. 2021 után térnek vissza ide újra a Lillafüred Trail-re vállalkozók.

Fotó: Molnár Tibor

A rendező Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány, a társrendező Marathon Club Egyesület és a verseny kiemelt technikai partnere, a BIENNALE Nonprofit Kft. munkatársai  félmaraton (16,8 km, +592 m szintemelkedés), kismaraton (8,4 km, +296 m szintemelkedés) és 1,5 km-es minimaraton számokat kínálnak a sportolók számára. A versenyközpontot Miskolc-Lillafüreden, az Erzsébet-sétányon alakítják ki (gps koordináta: 48.0943342, 20.6201040), itt lesz a rajt és a cél is.

A 8,4 kilométeres körpálya - leszámítva a rajt utáni és a cél előtti aszfaltos pár száz métert - erdei ösvényeken, erdészeti feltáró utakon vezet. Borításuk döntően föld és taposott falevél, amit néhol szövevényes felszíni fagyökérzet és fixen álló kövek, sziklák „színesítenek”.

A kedvezményes összegű előnevezésre július 30-án, vasárnap 18.00 óráig van lehetőség a www.maratonclubmiskolc.hu honlapon, ahol további részleteket is lehet találni a versenyről.

Fotó: Molnár Tibor

A nevezési díj tartalmazza az előnevezettek részére a névre szóló rajtszámot, minden célba érkezőnek egyedi befutóérmet, egy tányér meleg ételt, chipes időmérést, a frissítést, a ruhatárat, szükség esetén egészségügyi ellátást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!