Labdarúgó NB III

2023.05.14. 15:22

,,Ez a város büszke lehet arra, hogy jövőre újra NB III-as csapata lesz!"

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában a 37. fordulót rendezték a hét végén.

ÉM

Aqua-General Hajdúszoboszló – Termálfürdő FC Tiszaújváros 0-1 (0-0)

Nyíradony, 100 néző. V.: Szántó.

Aqua-General Hajdúszoboszló: Mészáros – Lénárt, Fenyőfalvi (Drobina), Karacs (Barna), Berdó (Sütő), Nagy R., Szathmári, Balla, Constantinescu, Vincze, Barnucz (Lukács Zs.). Edző: Kálmán Zoltán.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Herceg – Nagy G., Gelsi, Tóth B., Tóth S., Géringer L. (Vitelki B.), Gottfried (Erős), Molnár M., Nagy D. (Páll), Boros, Valkay. Vezetőedző: Vitelki Zoltán. G.: Nagy D. (11-esből). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Kálmán Zoltán: – Gratulálok a Tiszaújvárosnak!

Vitelki Zoltán: – Nem vagyok a szavak emberek, de nagyon boldog vagyok! Az, amit ez a csapat tavasszal produkált, minden elismerést megér. Bár a tiszaújvárosi közvélemény kivételével az országos média nem nagyon foglalkozott a tavaszi szereplésünkkel, az érzés felemelő! Amikor hívtak újságírók, az csak azért volt, hogy ősszel mi a gyenge szereplés oka. Ilyen világot élünk. Bár még nincs vége a bajnokságnak, a mi sorsunk eldőlt. Köszönöm elsősorban a játékosoknak, a csapatnak ezt a tavaszt, a stábnak, a segítőknek, a klub vezetőinek, dolgozóinak, hogy bíztak bennünk és segítették a munkánkat. Ez a város büszke lehet arra, hogy jövőre újra NB III-as csapata lesz!

Még több megyei foci hír a boon.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!