Úszás

2023.04.27. 16:00

Nagy célok: Világkupa, és ob-részvétel

A miskolci úszónak az év további részére is meg vannak a feladatai.

ÉM

Vécsei Réka, a Swimming Pentathlon Club versenyzője részt vett a napokban megrendezett kaposvári felnőtt úszó országos bajnokságon, ahol egy számban döntőzött: 200 méter női vegyesen az 5. lett, a magyar sorrendet nézve 4., ugyanis előtte végzett egy ukrán lány is.

Pásztor Róbert, Vécsei Réka (2002) edzője az alábbiakat mondta el portálunknak: ,,Új egyesület színeiben indult, nyugodt versenyre való felkészülés mellett. Az elmúlt 4 év legsikeresebb versenye volt a mostani országos bajnokság, ami már a korábban elért eredményeit idézi. A következő fontos verseny a Budapesten rendezendő Világkupa lesz, a cél, hogy ezen, októberben induljon Réka és az ezt követő rövidpályás országos bajnokság, novemberben, Debrecenben. Mindkét versenyre igyekszünk minőségben felkészülni. Köszönet a Swimming Pentathlon Club-nak, hogy lehetőséget biztosított a felkészüléshez, a szakmai támogatásért, és versenyen való részvételért."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!