Labdarúgás, NB III: Keleti csoport

2023.04.16. 20:30

Nyertek, bajnokok, és készülnek az osztályozóra

Vasárnap a fővárosban léptek pályára az észak-borsodiak.

ÉM

BVSC-Zugló – Putnok FC 3-0 (1-0)

Budapest, 150 néző. V.: Juhász D.

BVSC-Zugló: Kovács B. – Nagy J., Tóth K., Szalánszki, Horváth R. (Tóth L.), Kelemen (Májer), Benkő-Bíró, Tamási (Fisli), Zöld (Kesselbauer), Király Á., Vernes (Gergely). Vezetőedző: Urbán Flórián.

Putnok FC: Pápai – Gellén (Fülöp), Sághy, Galacs, Lőrincz, Buda, Vajda (Sipos), Dobrovolszki, Nemes, Juhos (Kiss K.), Szabó Zs. (Nagy Zs.) Vezetőedző: Szala Ákos. G.: Szalánszki (2), Tóth L. Jók: az egész csapat, ill. Dobrovolszki, Lőrincz.

Urbán Flórián: – Nagyon nehéz mérkőzés volt, de azért a végére kiderült, hogy nem véletlen az az előny, amivel vezetünk. Gratulálok a csapatomnak a bajnoki címhez, készülünk az osztályozóra.

Szala Ákos: – 80 percig meccsben voltunk, helyenként jól futballoztunk. A helyzeteink végén nem tudtuk az i-re feltenni a pontot, az ellenfél pedig három egyéni megmozdulással eldöntötte a 3 pont sorsát. Nem elfogadott a vereség, de az elmúlt húsz bajnokin háromszor kaptunk ki, ezt elfogadtam volna a bajnokság előtt. Messze túlteljesíti a csapat az elvárásokat, ma ennyivel jobb volt a hazai csapat. Dolgozunk tovább, hogy az utolsó hat mérkőzésen minél több pontot szerezzünk. Gratulálunk a BVSC teljesen megérdemelt bajnoki címéhez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!