Labdarúgó NB II, DVTK

2023.04.18. 08:49

Kuznyecov nem értette a játékvezetőt (videókkal)

Így nyilatkoztak a szakvezetők a hétfő esti, DVTK – Credobus-Mosonmagyaróvár (1-1) NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés után.

Kuznyecov Szergej

Fotó: Bujdos Tibor

Kuznyecov Szergej (DVTK): – Egy csapat futballozott, egy csapat mutatta azt, hogy mi a futball. Ahhoz, hogy ilyen meccset megnyerjünk, a helyzeteket jobban kell kihasználni, vagy kapott gól nélkül lehozni a meccset. Ha pedig egyenlő az állás, akkor többet kell lőni. Nagyon fájdalmas meccs volt, végig domináltunk, 80-20 százalék volt a labdabirtoklás, át sem jöttek a félpályán. A játékvezetőket nem értem, az ellenfél már az első félidőtől húzta az időt. Ennyire tetszik a gyep itt mindenkinek, hogy lefekszenek? Sürgetni akartam a játékot, és nekem adnak sárgát? Az emberek futballt nézni jönnek a meccsekre. A játék minősége megvolt, kicsi tudatosabbnak, figyelmesebbnek kellett volna lenni, hogy mikor gyorsítunk, mikor lövünk kapura. Ha így lett volna, nyerünk 3-0-ra, vagy 5-0-ra. Az ellenfél egyszer rúgott kapura, ezzel 1-1 lett, persze, hogy ez bosszant engem.

Király József (Credobus-Mosonmagyaróvár): – Izgatottan vártam a találkozót, szerencse kellett hozzá, hogy ilyen eredmény szülessen, és ez több volt, mint szerencse. Az elején megúsztunk sok helyzetet, tudtuk, hogy nagyon jó képességű csapathoz érkezünk – és itt szeretnék gratulálni a DVTK-nak, mert biztos, hogy ők lesznek az egyik feljutók, – tudtuk, hogy mind mentalitásban, mind fizikálisan képesek jó teljesítményre, veszélyt teremteni. Ez látszott a megszerzett gólnál. Ami nagy büszkeség a számomra, hogy 1-0 után is volt tartás a csapatban, ki tudtunk egyenlíteni. Nehéz időszakon vagyunk túl, úgy érkeztünk ide, hogy három meccsen egy pontot szereztünk. De élvezték a játékosok, és élvezetem én is, hogy ilyen stadionban, ilyen szurkolók előtt tudtunk játszani. Nagyon örülök az egy pontnak.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!