Labdarúgó NB II

2023.04.18. 17:30

A Barcika kaparhatja ki a Diósgyőrnek a gesztenyét

A barcikai csapat pontszerzése esetén, diósgyőri győzelem mellett, Kozármislenyben feljutást ünnepelhetnek a piros-fehérek.

A KC Kazincbarcika (kékben) február 26-án 1-0-ra legyőzte a DVTK-t, most egy FC Ajka elleni sikerrel a két hónappal ezelőtti bánat után örömet szerezhetnének a piros-fehér drukkereknek

Fotó: Vajda János

Hat forduló van hátra a labdarúgó NB II-ben, és bár a listavezető Diósgyőri VTK csapata a 32. kör zárómérkőzésén ,,csak” 1-1-es döntetlent ért el hétfőn este hazai pályán a Credobus-Mosonmagyaróvár ellen, ennek ellenére növelte előnyét a 2. helyezett MTK Budapesttel szemben, így jelenleg 5 pont van a két együttes között. És ami ettől is fontosabb, hiszen a Diósgyőr célja az NB I-be kerülés, a piros-fehéreknek a 3. helyezett, már nem feljutó helyen álló FC Ajkával szemben 13 pont az előnyük. Ami azt jelenti, hogy elvileg ezen a héten vasárnap bebiztosíthatja a feljutását a DVTK, amennyiben a vasárnap 17 órakor kezdődő, HR-Rent Kozármisleny elleni idegenbeli bajnokin nyernek, és közben az FC Ajka, ugyanezen időpontban nem tud nyerni a KolorCity Kazincbarcikai SC elleni, az észak-borsodi meccsen. 

 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!