Kosárlabda

2023.03.26. 12:51

Mutatjuk a DVTK-HT – E.ON ELTE BEAC negyeddöntőjének programját

Megvannak a rájátszás időpontjai.

Fotó: Bujdos Tibor

Mint arról beszámoltunk, a DVTK-Hun-Therm női kosárlabdacsapata a 3. helyen zárt az NB I alapszakaszában, ami azt jelenti, hogy a rájátszás első körében, a két nyert meccsig tartó elődöntőben a 6. helyezett E.ON ELTE BEAC Újbuda gárdája lesz az ellenfelük. A párharc Miskolcon kezdődik, Budapesten folytatódik, és ha szükség lesz harmadik találkozóra, azt szintén Miskolcon rendezik, annak köszönhetően, hogy a diósgyőriek végeztek előkelőbb helyen az alapszakasz tabelláján. A két csapat negyeddöntőjének programja is ismert már, a következő a menetrend:

Március 28. (kedd), 18.00: DVTK-Hun-Therm – E.ON ELTE BEAC (Miskolc, DVTK Aréna)

Március 31. (péntek), 18.30: E.ON ELTE BEAC – DVTK-Hun-Therm (Budapest, Gabányi László Sportcsarnok)

Április 3. (hétfő), 18.00: DVTK-Hun-Therm – E.ON ELTE BEAC (Miskolc, DVTK Aréna) – ha szükséges

Az is tudható már, hogy a rájátszás második körében, a két nyert meccsig tartó elődöntőben, vagy a szintén két nyert meccsig tartó 5-8. helyért zajló keresztjátékban ki lesz a diósgyőriek ellenfele. Ez a Serco UNI Győr – TFSE-MTK párharc csapatai közül kerül ki. Amennyiben az alapszakasz 2. helyezett győriek, és a 3. diósgyőriek jutnak be az elődöntőbe, amire felettébb nagy az esély, akkor a szintén két nyert meccsig tartó párharc április 6-án, csütörtökön Győrben kezdődik. A második meccs Húsvét vasárnap Miskolcon lesz, és ha ezek után sem lesz döntés, akkor az április 12-i, győri összecsapáson dől el, hogy melyik csapat küzdhet az aranyért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!