Program

2024.04.10. 12:30

A költészet ünnepe Lillafüreden

Mindenkit várnak csütörtökön a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár által a magyar költészet napja alkalmából rendezett városi ünnepségre.

Kubik Ákos

Fotó: Bujdos Tibor

A József Attila születésnapja alkalmából rendezett programban irodalmi találkozókat, bemutatókat és ünnepségeket rendeznek, így tisztelegnek a nagyszerű költő emlékére. Ennek keretében április 11-én csütörtökön délelőtt 11 órára a lillafüredi Óda-táblához várnak minden érdeklődőt, aki érdeklődik a magyar költészet és irodalom iránt.

Veres Pál, Miskolci Megyei Jogú Város polgármestere mond köszöntőt a rendezvény elején, ezzel megnyitva magát az eseményt. Ezt követően Antal Balázs író, költő és irodalomtörténész mond ünnepi beszédet a közönségnek. Közreműködik Grand Anna, a Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészet Iskola tanulója, Mikó Petra és Daruka Balázs, a Földes Ferenc Gimnázium diákjai, valamint nem utolsó sorban a Hámori Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói az ünnepi programon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában