Kiállítás

2023.11.15. 09:00

Látószög az Ifiházban - Fotók!

Miskolc - Técsi Ágnes Látószög című kiállítását nyitották meg november 14-én kedden az Ifjúsági Ház Galériáján.

Boon.hu

Fotó: Ádám János

A kiállításmegnyitón közreműködött dr. Karcagi Zoltán: gitár, ének, Karcagi Éva: fuvola, ének, Kelemen Zsolt: nagybőgő. Köszöntőt mondott Hegedűs Andrea országgyűlési képviselő.

A kiállítás megtekinthető november 14 – december 8. között, hétköznap 9-18 óráig. 

„Miskolci születésű és jelenleg is Miskolcon élő alkotó vagyok. Az általam leggyakrabban használt anyagok a pasztell, az akvarell és grafit, de szívesen dolgozom olajjal is. A témák, a színek, a kifejezésmódok folyamatos változásban vannak. A témaválasztásom nagyban függ a hangulatomtól és a környezetemben történő eseményektől, ehhez választom ki a kifejezéséhez leginkább megfelelő anyagot. Legszívesebben utcaképeket, figurális vagy tájképeket készítek.

Szülővárosom arculatai gyakran megjelennek munkáimban, a belváros az ódon polgári épületeivel, terek, templomok. Fontosnak tartom, hogy a város kulturális élete színesedjen és igyekszem ehhez a magam módján minél jobban hozzájárulni.

2015-ben a Nívódíjas Diósgyőri Képzőművész 76’ Stúdió tagja lettem. A Stúdióval és egyénileg is rendszeresen kiállítok” – írja magáról Técsi Ágnes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában