Hangszínhely fesztivál

2023.06.16. 20:46

FeLugossy László kiállítása nyílt meg a MissionArt Galériában

A rendezvény a Hangszínhely fesztivál keretében jött létre, és a galéria, valamint a Műút irodalmi, művészeti és kritikai folyóirat eseménye.

Kishonty Zsolt, Felugossy László és Zemlényi Attila

Fotó: Bujdos Tibor

FeLugossy László kiállítása nyílt meg ma délután a MissionArt Galéria miskolci épületében. A rendezvény a Hangszínhely fesztivál keretében jött létre, és a galéria, valamint a Műút irodalmi, művészeti és kritikai folyóirat eseménye. A kiállítás címe Zene, megnyitásának alkalmával mutatják be a művész két újabb kis kötetét, amelyek a MissionArt Galéria feLugossy László kis könyvek (versek és prózák) sorozatának 5. és 6. darabjai, címük: Antropomorf hologram és A hal aki a nap körül hering. A szerzővel Zemlényi Attila és Kishonthy Zsolt beszélgetett az esten.

FeLugossy László a '80-as években az A. E. Bizottság zenekar énekeseként és szövegírójaként vált ismertté. Aztán jöttek a filmek, amelyekben mindig fontos szerepe volt a zenének, zenei klipjeire pedig a kép, zene, szöveg szoros egysége jellemző.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában