Program

2024.04.21. 13:03

Miskolcra látogat az Ez az a nap! június 1-jén

A teltházas budapesti Puskás Aréna és a debreceni Nagyerdei Stadion után idén a miskolci DVTK Stadionban kerül megrendezésre a nagyszabású keresztény zenei esemény.

Boon.hu

Pintér Béla is színpadra lép a DVTK Stadionban

Fotó: Pusztai Sándor

A 2000-es évek eleje óta zajló rendezvénysorozat kiemelt fellépője ebben az évben Chris Tomlin, a modern gospel egyik legismertebb képviselője lesz. A már Grammy-díjjal is elismert amerikai énekes-dalszerző világszerte több millió lemezt adott el és az elmúlt évtizedekben a keresztény zenei mozgalom egyfajta szószólójává vált. A Time magazin egyenesen a legtöbbet énekelt előadóként jellemezte, ami nem csoda, hiszen olyan dalait, mint a How Great Is Our God (Mily nagy Istenünk) és az Our God (Nincs más Isten) Magyarországon is jól ismerik az egyházi közösségekben.

A magyar keresztény könnyűzene jeles képviselői is színpadra lépnek, úgy, mint Pintér Béla, Tibes, Pajor Tamás, Csiszér László, az Agapé Worship, az EMaBISz Worship, a Magyar Continental Singers, valamint Timothy&Tretí deň Szlovákiából. A zene mellett az Ez az a nap! hagyományaihoz híven idén is kiemelt hangsúlyt kap az igehirdetés és a felekezetközi közös imádság a nemzetért és egész Európáért.

A június 1-jei esemény helyszíne a miskolci DVTK Stadion. A program 16 óra és 22 óra között tart, kapunyitás 15 órakor lesz. Jegyek 4500 forinttól kaphatók, csoportos vásárlás esetén kedvezmények érhetők el. A Kárpátaljáról érkezők ingyenesen regisztrálhatnak. Minden további részlet megtalálható a www.ezazanap.hu honlapon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában