boon.hu video

2024.04.06. 20:30

Megasztárokat válogattak Miskolcon – fotókkal, videóval!

Több mint tíz év után a műsor visszatér, egyúttal elkezdődött a jelentkezők toborzása Miskolcon is.

Pap Gyula

Megasztár válogató a Helynekemben. A képen: Lakatos Márk

Fotó: Vajda János

A Megasztár a TV2 magyar kereskedelmi televíziós csatorna tehetségkutató műsora. Országos felhívást, majd válogatást követően a döntőbe jutott előadók közül a nézők és a zsűri együtt választják ki az „Év hangját”, akit lemezszerződéssel és értékes nyereményekkel jutalmaznak. 2024 februárjában Till Attila és Pevel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója bejelentették, hogy több mint tíz év után a műsor visszatér, egyúttal elkezdődött a jelentkezők toborzása is.

Elstartolt a megméretés

Miskolcon a Helynekemben tartották szombaton a helyi válogatót, ahol a környékről érkező tehetségek mutathatták meg, hogy mit tudnak.

– Nagyon örülünk, hogy sok tehetséges fiatallal találkozhatunk, hiszen az idén is három tehetségkutatónak adhatunk otthont – mondta el Hankó Vanda, a Helynekem programszervezője, aki nyolc hónapos Botond kisfiát is elhozta a programra.

Radler Judit, a Casting Ügynökség – amely a válogatást végzi – tulajdonosa tartja kézben a válogató lebonyolítását. Hat nagyobb vidéki városban terveznek programot, de a határon túlra, a Felvidékre és Erdélybe is készülnek, azért hogy akinek nincs módja Budapestre utazni, azok se essenek el a lehetőségtől – fejtette ki a tulajdonos.

Legutóbb Debrecenben voltak, Miskolc a második helyszín – tudtuk meg. Nagy érdeklődés kíséri a Megasztár újraindulását, rengeteg tehetséges emberrel találkozunk, 14 év az alsó korhatár, ahol szülői engedéllyel lehet indulni, de volt 73 éves remek hangú énekes is a válogatón. A lebonyolítás során a versenyzők akár acapella vagy alapra énekelt angol vagy magyar számot, vagy stílusban eltérőt is hozhatnak, melyet kis személyes bemutatkozás kíséretében adnak elő – ismertette a szakember.

Bizakodtak a produkció után

Vaszil Balázs Bendegúz 19 éves két barátjával érkezett a válogatóra, két éve rappel, Miskolcon és baráti rendezvényeken nyomja freestyle-ban. Igazából kipróbálni szeretné magát, azért jött el és a vár a fellépésre.

Lakatos Márk 25 éves, Edelényből érkezett és éppen visszahallgatja barátja telefonján a produkcióját.

– Gyerekkorom óta szeretek énekelni és most jött az a pillanat, lehetőség, hogy ezen a meghallgatáson megpróbáljam magam most élesben – mondta el. – Szeretek zongorázni, gitározni hobbi szinten, régebben jártam vendéglátózni is, ott a mulatósat játszottunk, de rájöttem, hogy az nem az én műfajom – idézte fel.

Nagyon sok számot ismer, most Caramelt és Balázs Fecót választotta ki, mert a legjobbaknak tartja őket. Három hét múlva derül ki, hogy hogyan tovább – jegyezte meg bizakodva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában