Verseny

2024.04.12. 08:00

Kerékpáros KRESZ tudásról adtak számot a gyerekek

A vármegyei döntőn a diákok elméleti és gyakorlati tudásukról is számot adtak.

A Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a Kerékpáros Iskola Kupa vármegyei döntőjét 2024. április 11-én a miskolci Könyves Kálmán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg.

A versenyt az elmúlt hetekben a vármegye általános iskoláiban selejtezők előzték meg, ahol felső tagozatos gyermekek mérték össze tudásukat, majd közülük a legjobb eredményt elért tanulók jutottak tovább a fő megmérettetésre.

A verseny két részből állt, a gyerekek a kerékpáros közlekedés terén megszerzett elméleti tudásukról egy KRESZ tesztlap kitöltésével adtak számot. Ezt követően kerékpáros ügyességi és szabályossági pályán bizonyították rátermettségüket a versenyzők.

Eredmények:

A kerékpáros lány kategóriában:

1. helyezett – Klima Lea – Encs,

2. helyezett – Berczeli Timea – Edelény,

3. helyezett – Bajusz Anna Gréta – Sátoraljaújhely.

A kerékpáros fiú kategóriában:

1. helyezett – Kunder Fábián – Mezőkövesd,

2. helyezett – Feledi Bence – Miskolc,

3. helyezett – Halász Hunor Sárospatak.

A legjobb KRESZ tesztlap kitöltője: Kunder Fábián – Mezőkövesd.

Az ügyességi pályán legjobban teljesítő: Podráczki Tamás – Encs.

A díjakat Varga János r. alezredes Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedési Osztály vezetője adta át. Gratulálunk minden versenyzőnek, a lány és a fiú kategória első helyezettjeinek további sikeres felkészülést kívánunk az országos döntőre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában