Tojáskeresés

2024.03.30. 10:00

Húsvéti kikapcsolódás a miskolci Fenyőkertben

Húsvét alkalmával szeretettel várják az avasi Fenyőkertben a kikapcsolódni vágyó családokat, természetkedvelő látogatókat. A feleslegessé vált homokzó játékokat is le lehet adni a rendezvényen.

Boon.hu

Tojáskeresés lesz a fő program a Fenyőkertben

Fotó: BOON

Az Avasi Arborétum Dr. Adorján Imre Fenyőkertben március 30-án, szombaton 14 óra és 16 óra között a gyermekeknek játékos programmal készülnek: a Fenyőkertben elrejtett jelképes kincsek és csokitojások összegyűjtve húsvéti ajándékcsomagra válthatók be, a keresés közben pedig az egész család élvezheti a friss levegőn eltöltött időt. 

tavaszkoszonto-seta-az-arborertumban03
Kitűnő kikapcsolódás a sétával egybekötött ismerkedés a Fenyőkerttel
Fotó: Bujdos Tibor

A programmal egybekötve egy kéréssel is fordulnak a családokhoz. A Fenyőkertben tavasztól egy új homokozót szeretnének kihelyezni, hogy az oda látogató gyermekek számára egy plusz szórakozási lehetőséget biztosítsanak. Ehhez kérnék azok segítségét, akiknek vannak nem használt, de jó állapotú homokozó játékaik (lapát, vödör, szita, egyéb figurák) és szívesen eladományoznák a Fenyőkert számára, hogy más gyerekek is játszhassanak velük, az eseményre van lehetőség elhozni és átadni, melyet a Fenyőkert munkatársai hálásan megköszönnek.

Kellemes sétálóhely 

A Fenyőkert ebben az időszakban a családi programon kívül minden érdeklődő számára látogatható, akik szeretnének egy kellemes sétát tenni. A belépés díjtalan, a Fenyőkertet gondozó alapítvány adományokat, támogatásokat a Fenyőkert működéséért jó szívvel fogad.  

A Fenyőkert megközelíthetősége: Miskolc, Avas városrész, az Aulich és a Perczel Mór utca között elterülő zöld terület (Fából készült kapu a bejárata, az Aulich utca felől érdemes megközelíteni. Tömegközlekedéssel: 28-as autóbusz, Arborétum megállóhely.) 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában