Kijavították

2024.02.28. 12:24

Helyreállt az ivóvízszolgáltatás az Avason

Az Avason, a III. ütem egy részében nem volt ivóvízszolgáltatás.

Boon.hu

Illusztráció

Fotó: Sergei Gorin

„Az Avas III. ütemének egy részében - a Fényi Gyula Gimnáziumtól fölfelé - szünetel az ivóvízszolgáltatás. Ennek oka egy valószínűsíthetően nagyméretű meghibásodás, melyet a MIVÍZ munkatársai nagy erőkkel keresnek” – számolt be a boon.hu róla hétfőn este. 

„A Kft. megkezdte az elhárítását annak a hibának, ami a hétfő késő délután óta az ivóvízszolgáltatás szünetelését okozza az Avas III. ütemében. A munkálatok ideje alatt a Hajós Alfréd utca 16-22. számok vízellátását lajtos kocsival biztosították. A fenti ingatlanokon kívül az érintett terület vízellátásának helyreállítását is megkezdték” - írtuk. 

Mostanra helyreállt

A MIVÍZ beszámolója szerint: „A miskolci Avas lakótelepen történt csőtörést a szolgálatban lévő diszpécser azonnal jelezte a hibaelhárításért felelős szakembereknek. A hiba feltárását követően az érintett vezetékszakaszt lezárták, majd az elhárítását követően tegnap délelőtt valamennyi társasháznál helyreállt a közműves ivóvízszolgáltatás.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában