Évindító

2024.01.15. 15:00

Együtt a putnoki járás polgármesterei

Tájékoztató és tapasztalatcsere. Az új esztendő elején a régi hagyományokat folytatva ismét találkoztak egymással a Putnoki Járás polgármesterei.

Marosréti Ervin

Fotó: Marosréti Ervin

Az összejövetelt a gömöri településen tartották, ahol Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője beszélt az aktuális ügyekről, és az idei esztendő lehetőségeiről. A kisebb falvak számára rendkívül fontos, hogy idén is folytatódik a Magyar Falu program, amely újabb fejlesztési lehetőségeket tartogat.

– Megvontuk a mögöttünk hagyott esztendő mérlegét, de természetesen a megoldásra váró feladatok sem maradtak ki ebből a beszélgetésből – összegzett Riz Gábor, országgyűlési képviselő. – Az évindító munkaértekezlet számomra és a településvezetők számára is nagyon fontos. Sok eredményt értünk el, de rengeteg munka vár ránk, hiszen ezt a térséget tovább akarjuk fejleszteni.

Béke, biztonság

2024 a választás éve, erre tekintett ki Tamás Barnabás. Az eseménynek otthont adó Putnok polgármestere arról is beszélt, hogy jelenleg mi a legfontosabb a térség számára.

– Békében és biztonságban élhetünk, ezekben a háborúktól sújtotta időkben ezt kell leginkább megbecsülnünk – jelentette ki Tamás Barnabás.

– A családok, az önkormányzatok pedig ebben az évben is pontos tervezéssel és jól átgondolt gazdálkodással valósíthatják meg a maguk elé kitűzött céljaikat. Putnok esetében az önkormányzat stabil lábakon áll, és természetesen szeretnénk folytatni azt a fejlesztési folyamatot, amit a polgári kormány idején nagy léptékben elkezdtünk – tette hozzá a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában