Annó

2023.12.30. 15:41

Elfelejtette a kemping nevét, a rendőrőrsön éjszakázott

Miről írt a megyei napilap 30 éve? Az Észak-Magyarország 1993. december 30-i számában magyarok külföldi kalandjairól írtak.

Boon.hu

Örök életre szóló élményeket kínál a látogatóinak Velence

Fotó: Boon

Utazni szép és jó, de a szervezett utakon is számtalan váratlan esemény adódhat. Ilyen történeteket osztott meg olvasóival harminc éve az Észak-Magyarország.

Történt pedig, hogy a Golden Tours az olaszországi Velencébe szervezett utazást. A híres város közelében, kempingben szállásolták el utasaikat. Az egyik sátor lakója kedves nyugdíjas házaspár volt. A feleség kétségbeesetten újságolta az egyik reggel, hogy férje előző délután bement a városba, de nem tért haza. Mint kiderült: autóalkatrészekért ment, de aztán fogalma sem volt, milyen helyi busszal juthat vissza a szálláshelyére. Felkereste a rendőrséget, ahol hiába kért segítséget: a kemping nevére sem emlékezett. A rendőrök így azután adtak neki enni, megmutatták a zuhanyozót, majd párnákkal, takaróval betessékelték az egyik kényelmes cellába, jó éjszakát kívánva neki, s megnyugtatva: reggel úgyis keresni fogják, s megtalálják útitársai. Ami meg is történt, a miskolci csoport s a Golden Tours vezetőinek nagy megkönnyebülésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában