Figyelem!

2023.10.13. 13:52

Közmeghallgatást tart a miskolci közgyűlés

A közmeghallgatáson a város polgárai és a helyben érdekelt szervezetek képviselői közérdekű ügyben szólalhatnak fel. Egyedi hatósági ügyekben nem adható szó.

Boon.hu

Tavaly is volt Kkzmeghallgatás Miskolcon

Fotó: Ádám János

A miskolci közmeghallgatás 2023. november 9-én, csütörtökön 9 órakor kezdődik Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala IV. emeleti közgyűlési termében (Miskolc, Hunyadi utca 2.).  

A közmeghallgatás előtt dr. Ignácz Dávid jegyzőhöz a kérés, javaslat írásban is eljuttatható (3525 Miskolc, Városház tér 8.; e-mail.: [email protected]). A közmeghallgatásra jelentkezni személyesen Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában lehet ügyfélfogadási időben, 2023. november 8. 17:30-ig lehet. A közmeghallgatás napján, 2023. november 9-én, csütörtökön 8 órától a közmeghallgatás megkezdéséig, a helyszínen jelentkezni a felszólalási jegy kitöltésével van lehetőség. A meghallgatás a felszólalási jegyek beérkezési sorrendjében történik.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában