Vélemény

2023.10.17. 11:23

„Elképesztő világrekord a miskolci tömegközlekedésben!”

Hollósy András, a miskolci Fidesz-KDNP frakciók szóvivője szerint Veres Pál polgármester és csapata az elmúlt négy évben összesen 101 alkalommal változtatott az autóbusz és villamos menetrenden Miskolcon.

Múlt szombaton lépett életbe a tömegközlekedés új menetrendje Miskolcon

Fotó: Bujdos Tibor

„Információink szerint ilyen a világon még sehol sem fordult elő olyan városokban, ahol modern, tervezett és rendszerezett a közösségi közlekedés” – írja portálunkhoz eljuttatott közleményében Hollósy András, a miskolci Fidesz-KDNP frakciók szóvivője, írásának címe: Elképesztő világrekord a miskolci tömegközlekedésben. Mint írja: Veres Pál polgármester és csapata az elmúlt négy évben összesen 101 alkalommal változtatott az autóbusz és villamos menetrenden Miskolcon. Ez átlagosan kéthetente járt módosításokkal a borsodi vármegyeszékhelyen, ami a miskolciak számára teljesen követhetetlenné tette a menetrendet.

„Ebben nincsenek benne az ideiglenes módosítások, a rendezvényekre történő átmeneti átalakítások, a balesetek, régiségvásárok, fesztiválok miatti változtatások. Csak és kizárólag a tényleges menetrendi átalakítások, amelyekben a lakossági kérések vagy az egyes vonaljáratok módosításai szerepelnek. Az ezernyi sebből vérző miskolci tömegközlekedés kapcsán végérvényesen bebizonyosodott, hogy totális szakmai alkalmatlanság lett úrrá az elmúlt években Miskolcon. Felszólítjuk Veres Pál polgármestert, hogy tegyen végre rendet, a tömegközlekedési vállalat felügyelőbizottságában pedig ne politikusok, hanem szakemberek üljenek!" – olvasható az ellenzéki frakciók szóvivőjének közleményében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában