Iskolakezdés

2023.09.01. 11:31

„Átverte a városvezetés a miskolciakat”

A diákoknak be, a megyeszékhely baloldali városvezetésének meg kicsengettek – hangsúlyozza a Fidesz-KDNP.

Zsúfoltság a miskolci tömegközlekedésben

Fotó: ÉM / illusztráció

„Itt van az ősz, itt van újra. De sajnos a miskolciaknak nem olyan szép mint Petőfi versében, hanem lehangoló, feszültségekkel teli és az iskolakezdés kapcsán pedig újra a zsúfoltságé a főszerep a városi tömegközlekedés járatain” – fogalmaz közleményében Hollósy András, a miskolci Fidesz-KDNP szóvivője. Hangsúlyozza: „Nyugodtan elmondhatjuk, hogy már most a tanév első napja után a baloldali városvezetés és Veres Pál csapata elégtelenre vizsgázott. A tömegközlekedésben ugyanis csak a tanévben megszokott menetrendet állították vissza, és ismét átverték a miskolciakat. Átverték, mert azt ígérték, hogy létrehoznak egy közlekedés szervezési osztályt, ami kiveszi a menetrend összeállítását a tömegközlekedési vállalat kezéből. Azt ígérték, hogy ezáltal közvetlen kontroll lesz a városi közösségi közlekedésben és ezáltal jelentősen javulni fog a tömegközlekedés színvonala. Ismét átverték tehát a miskolciakat, mert ebből semmi sem valósult meg”. 

Bajusz Gábor, fideszes önkormányzati képviselő rámutatott: „A városvezetés totális alkalmatlanságát bizonyítja, hogy egész nyáron még csak ügyintézőt sem találtak ennek a feladatnak az ellátására, még most is álláshirdetésben keresik a számukra megfelelő jelöltet. 

A miskolciak meg tömött járatokat, reggeli zsúfoltságot, szitkozódást és ideges iskolakezdést kaptak szeptemberre”.

Hangsúlyozza: „Veres Pál polgármester úr az évi durván 6 millió forintért bérelt, sötétített luxusbuszából nézi a reggeli tumultust, ezzel a lépéssel pedig erkölcsileg is tovább rombolja az általuk szétzilált, ezer sebből vérző városi tömegközlekedést és semmibe veszi a miskolciak valós igényeit.” 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában