boon.hu video

2023.09.26. 17:40

Az ősz ízei Nyékládházán – Videóval!

Sokszínű programok várták az érdeklődőket a nyékládházi rendezvényen.

Minden várakozást felülmúló jó hangulatban telt Az ősz ízei rendezvény szombaton Nyékládházán. Tállai András, a Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkár, országgyűlési képviselő és Tóth Balázs polgármester megnyitóját követően a pálinkaverseny díjait is átadták.

 

A továbbiakban sokszínű programok követték egymást a színpadon és akörül, a szervezők minden korosztályt igyekeztek elérni. A kisebbek számára remek kikapcsolódást nyújtott az ugrálóvár, a darts foci, a népi játékok, a kézműveskedés, a gyöngyfűzés, a családoknak az óriás kifestő. 

 

A felnőtteket koncertek szórakoztatták: az Ildi Rider Zenekar, a Nyékládházi Ifjúsági Fúvószenekar, az Őszirózsa Népdalkör, Kerekes Dorina és Magyar Gréta, az óvodások táncai. Zárásként a Karthago koncertje koronázta meg a napot.

Az ősz jellegzetességei jegyében sütött ismét a házigazda Búzavirág Nyugdíjasklub és a Nyékládházi Gondozási Központ, de nagy sikert aratott Lovász Bertalan szakács főztje, a most debütált Nyékládházi lecsós tarja is. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában