Átépítik

2023.08.02. 10:47

Mutatjuk, hogyan módosul a forgalmi rend a Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton

Újabb építési üteméhez érkezett a 260-as elkerülő úti projekt a 2606-os Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton.

Fotó: Ádám János

A korábban a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában elindult munkálatok következő építési üteme augusztus 3-án, csütörtökön kezdődik és várhatóan szeptember közepéig tart. A munkálatok ideje alatt forgalmi rend változásra számíthatnak a közlekedők, tájékoztatta portálunkat közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Mint írják, az út átépítése során Kazincbarcika határában a Múcsonyi úton lévő vasúti átjáró mellett megépült új körforgalmú csomóponton keresztül, az Ipari út nyomvonalát is igénybe véve lehet majd közlekedni. Ideiglenes útirányjelző táblák segítik majd az autósokat, akik mindkét irányba ezt az útvonalat használhatják.

 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve az útinform weboldalán, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában