Útjavítások

2023.08.02. 10:00

Változik a forgalmi rend a miskolctapolcai utak felújítása miatt (fotókkal frissítve)

Folytatódik a miskolci utak felújítása. A napokban megkezdődik a Miskolctapolcai úthoz csatlakozóan az Iglói utca buszfordulóig tartó szakaszának az átépítése, mely során az első lépésben felmarják az útburkolat aszfaltfelületét.

Fotó: Ádám János

Mivel a következő néhány napban a munkavégzést jelzőőrök irányítják, ezért a gépjárművel arra közlekedőknek rövid idejű várakozásra kell számítaniuk. Továbbá, várhatóan a jövő hét közepétől, az Iglói utcában lévő buszmegállókat áthelyezik, a Bay Zoltán tér parkolójában pedig ideiglenes megállót alakítanak ki. A buszközlekedés biztosítása érdekében a parkolóban húsz helyet átmenetileg megszüntetnek, ezért a felújtás idején a gépkocsival közlekedőknek érdemes az Enyedi György utcai nagyparkolót vagy a Győri utcai parkolót igénybe venniük, minderről közleményben tájékoztatta portálunkat a miskolci városháza sajtóosztálya.

Mint írják, megkezdődött a Fagyöngy utca, valamint a Csabai és a Görömbölyi utak felújítása is. A kivitelezéssel érintett szakaszokon a forgalmirend módosítására, egyirányúsításra, valamint félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában