Körforgalom épül

2023.08.05. 16:26

Így módosul hétfőtől a forgalmi rend a Kazincbarcika-Múcsony és a Miskolc-Bánréve főúton

Tovább folytatódik a 260-as elkerülő úti projekt Kazincbarcikán a 26-os Miskolc-Bánréve főút és a 2606-os Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton.

A korábban a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában elindult munkálatok újabb üteme augusztus 7-én kezdődik és várhatóan szeptember végéig tart. A munkálatok ideje alatt forgalmi rend változásra számíthatnak a közlekedők a Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton lévő MOL benzinkútnál is.

A munkálatok ideje alatt továbbra is érvényben marad az augusztus 3-án bevezetett ideiglenes forgalmi rend, tehát a Múcsonyi úton lévő vasúti átjáró mellett megépült új körforgalmú csomóponton keresztül, az Ipari út nyomvonalát is igénybe véve lehet majd közlekedni. Továbbá augusztus 7-e, hétfőtől a MOL benzinkút előtti szakaszon, három jelzőlámpával irányított, váltakozó irányú, ideiglenes forgalomszabályozás lép életbe, valamint a 26-os Miskolc-Bánréve főúton, a MOL benzinkútnál megépült körforgalom ideiglenes forgalomba helyezése miatt, Vadna felől Miskolc felé már nem kell jobbra kanyarodni az Ifjúság út irányába.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el, írja közleményében a társaság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában