Pályázat

2023.07.26. 12:46

Bükkábrányi „Év diákja”

Bükkábrány Község Önkormányzata pályázatot hirdet a 2023-as évben az „Év diákja” cím elnyerésére.

Boon.hu

Fotó: Mártonfai Dénes

Pályázni bükkábrányi állandó lakcímmel, bükkábrányi alapfokú oktatási intézményben tanuló diák, aki általános iskolai felső tagozatos tanulmányait megkezdte vagy bükkábrányi állandó lakcímmel rendelkező, középfokú oktatási intézményben tanuló diák. A pályázat feltétele a 2022/2023-as tanévben 4,5-ös tanulmányi átlag. Be kell mutatni a tanulmányi versenyeken elért eredményeket, a kulturális-művészeti területeken elért eredményeket, a sport versenyeken elért eredményeket, a közösségért végzett tevékenysége szerint adott tanévben a legjobb összesített eredményt. 

A pályázatot személyesen is beadhatják a Polgármesteri Hivatalban vagy a [email protected] címre küldve, augusztus 7., 12 óráig. Az „Év diákja” elismerő cím díjazottjai 15.000 forint értékű ajándékutalványban, valamit tárgyjutalomban részesül, melyet az augusztus 20-i ünnepségen vehet át. Az elbírálást Bükkábrány Község Önkormányzat képviselő-testülete végzi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában