Kérdőív

2023.07.21. 08:00

A lakosság véleményét, fejlesztési javaslatait kérték

Encs Város Önkormányzata célja, hogy a lakosság igényeit figyelembe véve fejlessze, tegye szebbé a várost. Ennek érdekében - az Ipari Parkkal kapcsolatos felmérés után újabb - lakossági kérdőívezést végzett.

Boon.hu

Encs

Az elmúlt hetekben az encsieknek lehetőségük volt online és papír alapon is problémákat bejelenteni az önkormányzat felé, valamint kisebb, helyi fejlesztésekre javaslatot tenni. Olyan lakossági igényeket várt a városvezetés, amelyek helyi lakóközösségeket érintenek, és amelyre gyors megoldást tudnak találni – tudatta a város önkormányzata. A következő időszakban elkezdődik a beérkezett javaslatok összesítése, ez alapján egy problématérkép felállítása, majd ezek megoldása (várhatóan az ősztől). Az előzetes áttekintés alapján kijelenthető, hogy nagy számban, több mint 50 beküldőtől 100 feletti javaslat érkezett be, melyek között számos jogos igény, megoldásra váró probléma van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában