Pénz

2023.06.11. 16:03

Dől a lé a rendőrökhöz

Tiszaújváros önkormányzata kiemelt figyelmet fordít a rendőrség feladatellátásának elősegítésére. Évtizedek óta kiváló az önkormányzat és a rendőrség közötti együttműködés.

Boon.hu

Tiszaújvárosban az önkorányzat jelentős összegekkel segíti a renőrség munkáját

Fotó: Berán Dániel

Tiszaújváros önkormányzata a lehetőségekhez mérten anyagilag is segíti a rendőrkapitányság munkáját. A feladatok színvonalas ellátása érdekében 2022-ben a következő támogatásokat szavazta meg részükre a képviselő-testület: 12 millió, illetve 500 ezer forintot biztosított számukra működési célú támogatás formájában, mely magába foglalja az éjszakai járőrszolgálat és a kamerás térfelügyeleti rendszer működtetését, továbbá az év során összesen 500 ezer forint működési célú támogatást biztosított a „Sulizsaru” program megvalósítására, a kapitányság részére új edzőtermi kondicionáló eszközök beszerzésére 800 ezer foirint felhalmozási célú támogatást biztosított, a B.-A.-Z. Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányító Központjában történő kamerakép megjelenítéséhez szükséges tárgyi eszközök beszerzésére a rendőr-főkapitányság részére 1,6 millió forint felhalmozási célú támogatást, továbbá a főkapitányság bűn- és balesetmegelőzési tevékenységéhez 1 millió forint összegű működési célú támogatást nyújtott. Az 1,6 milliót nem használták fel, visszautalták, de most a testület 2023-as felhasználásra újfent megítélte.

Mindezeken túl 2022. decemberében 14 főt kimagasló teljesítménye és emberi helytállása elismeréseként a városi jutalmazási keret terhére jutalomban részesített a polgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában