Görögkatolikus fesztivál

2023.06.03. 16:54

Megalapozta a nyári hangulatot az AkroFeszt (fotók, videó)

A görögkatolikus fesztiválon interaktív programokkal, lelki feltöltődéssel és sztárfellépőkkel készültek.

DA

Dánielfy Gergely és csapatának koncertje a miskolci görögkatolikus ifjúság fesztiválján, az AkroFeszten

Forrás: GIF

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is hívogatóak voltak a miskolci görögkatolikus ifjúság fesztiváljának, az AkroFesztnek a programjai pénteken. A délelőtt és a délután tanúságtételek, kiscsoportos beszélgetések, vecsernye és workshopok jegyében telt, ahol inkább a középiskolás korosztály képviseltette magát. Az esti programpontok pedig az egyetemistákat és a fiatal felnőtteket vonzották jobban.

Kiscsoportos beszélgetés az AkroFeszten
Kiscsoportos beszélgetés az AkroFeszten
Forrás: GIF

Délután 6 óra körül kezdődött el a mustármagnyi hitről kerekasztal beszélgetés, ahol Nagy Luca, a szervező Miskolci Egyházmegye Görögkatolikus Missziós Irodájának segítője beszélgetett Fedor Péter görögkatolikus atyával és a Forráspont Ifjúsági Találkozó két fellépőjével: Fogarasi Botond konferansziével, a miskolci Jezsuita Gimnázium öregdiákjával és Dánielfy Gergellyel a színész, énekes, előadóval, a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál előválogatójában Az Év Felfedezettje díj nyertesével. Ezt követően Fábry Kornél atya, a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus főtitkára tett tanúságot az Istenbe vetett bizalom erejéről. Végül Dánielfy Gergely és csapatának koncertje mozgatta meg az addigra felszaporodó közönséget.

Kerekasztal beszélgetés Fedor Péter atyával, Dánielfy Gergellyel, Fogarasi Botonddal és Nagy Lucával az AkroFeszten
Fotó: DA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában