Elismerés

2023.05.24. 13:50

Rangos díjat kapott a bükki füvesember miskolci boltja

A Visa Boltok Boltja verseny márciusi elismerését vehette át Lopes-Szabó Zsuzsa, Szabó Gyuri bácsi lánya.

Lopes-Szabó Zsuzsa átveszi a díjat

Fotó: ROMEO ADAM GYORGY

Szabó György, Gyuri bácsi, a bükki füvesember tavaly hunyt el, a lánya Lopes-Szabó Zsuzsa és családja viszik tovább az üzletet. Nem is akárhogyan: tegnap derült ki, a miskolci üzletük a legfrissebb díjazottja lett a Visa Boltok Boltja versenynek.

A Magyarországon 2022-ben indult Visa Boltok Boltja verseny célja, hogy inspirálja a kis- és középvállalkozókat, bemutassa a legjobb üzleti gyakorlatokat, és elismerje a helyi vállalkozások eredményeit. A verseny szervezője, az Instore Consulting EU, a Visa pedig névadó szponzorként állt a kezdeményezés mellé. A versenyben minden hónapban hirdetnek nyertest.

2023 márciusában esett a választásuk a gyógyteákat forgalmazó Györgytea üzletre: ők kapták a rangos elismerést.

A díjat Lopes-Szabó Zsuzsa ügyvezető vette át. „Nagyon büszkék vagyunk a miskolci boltunkra és a nekünk ítélt díjra” – fejezte ki köszönetét. „Az itt dolgozó kollégák többsége még Gyuri bácsitól tanulta a fitoterápia alapjait és azóta is rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt, folyamatosan fejlesztve tudásukat. Bármilyen kérdéssel szívesen állnak a betérők rendelkezésére” – fogalmazott Lopes-Szabó Zsuzsa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában