Megdöbbentő!

2023.03.07. 12:00

Így élnek vissza csalók a bükki füvesember nevével

Álhirdetésekben olyan gyógyító temékeket reklámoznak, amelyek megrendíthetik a Györgyteába vetett bizalmat.

SZB

Szabó Gyuri bácsi hatalmas tudástárat hagyott hátra

Az utóbbi időben a közösségi médiában elszaporodtak az olyan hirdetések, melyek a nemrég elhunyt Szabó Gyuri bácsi, vagy a Györgytea nevét használva próbálnak termékeket eladni gyanútlan fogyasztóknak. Lopes-Szabó Zsuzsa, a bükki füvesember lánya, aki édesapja nyomdokain haladva folytatja az értékes munkát, videóüzenetben fordult a gyógyulni vágyókhoz.

Megszívlelendő 

„Az utóbbi időben nagyon elszaporodtak azok a hirdetések, amelyek édesapám, vagy az én arcomat, nevemet használják különböző termékek eladásához. Az egyik egy cukorbetegségre való tabletta, a másik egy ízületekre való kenőcs. Nézzék meg mindig az interneten felugró ilyen hirdetéseket és ha a fotó, vagy videó alatt nem azt a címet látják, hogy www.gyorgytea.hu, akkor ezek nem mi vagyunk. Becsapják önöket, kihúzzák a zsebükből a sok pénzt olyan termékért, amelyről mi semmit nem tudunk, így felelősséget sem tudunk értük vállalni. Kérem, segítsenek nekünk, hogy megállítsuk azokat, akik visszaélnek a nevünkkel, rontják a hitelünket. Nagyon nehéz nekem a nemrég elhunyt édesapám arcát látni ezeken a csaló hirdetéseken.” – mondja az üzenetben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában