Segítség

2023.03.07. 16:00

Veréb Tamás névnapi adománygyűjtést szervez

A Miskolcról elszármazott színész-énekes a Piros Orr Bohócdoktorok alapítványának gyűjt, amely beteg gyermekeket támogat.

Forrás: MW

Fotó: Csapó Balázs

Veréb Tamás posztja közösségi oldalán: „Nagyon szerencsés ember vagyok, mert már gyerekként is azzal foglalkozhattam, amit szeretek. Nem minden gyereknek indul ilyen szerencsésen az élete, sokan töltik kórházban a mindennapjaikat bízva a teljes gyógyulásban. A nevetés gyógyszer, ahogy a zene is. Én ebben hiszek. Ezért névnapom alkalmából létrehoztam egy adománygyűjtést a Piros Orr Bohócdoktorok alapítvány részére, amiben kitűztem egy 150 ezer forintos célösszeget. Az első adományozó én voltam, 50 ezer forinttal. Tőletek csak annyit kérek, hogy egy szelet torta vagy egy jelképes ajándék árával segítsetek szebbé varázsolni a gyerekek napját. Itt a link, amin biztonsággal elküldhetitek az "ajándékotokat". Az eredményt március 10-én hirdetem ki, kérlek, ha tehetitek segítsetek!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában