Évgyűrűk

2023.03.14. 19:00

Legidősebb tagját köszöntötte a Baross Klub

Márciusi ifjú hölgynek is beillene a máig üde Csajági Istvánné, aki március 15-én ünnepli 90. születésnapját.

DA

Fotó: Ádám János

Legidősebb tagját, a máig aktív és életvidám Csajági Istvánné Rózsikát köszöntötte 90. születésnapja alkalmából a Miskolci Baross Gábor Vasutas Nyugdíjas Klub, március 14-én délután a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége (NYÉSZ) új székhelyén, a Park utca 3. szám alatt.

Verset írtak hozzá

„A kilencvenedik születésnap az igaz és tisztességes emberek ajándéka. Ez egy ünnep neked, a családodnak és a sok mosolygó jó ismerősödnek, barátodnak, a Baross klub tagjainak. Megtiszteltél bennünket, hogy a születésnapod előtti délutánt velünk akarod tölteni” – mondta köszöntőjében Szabóné Nagy Júlia, a Baross klub vezetője. „Örömmel és szeretettel jöttünk! Ez a csodálatosan szép évforduló nagyon keveseknek adatik meg. Őszinte rácsodálkozással figyelünk téged és csak egy kérdésünk van. Hogyan kell élnünk az életünket, hogy ilyen jó megjelenésűek, szépek és jó gondolkodásúak maradjunk és látható módon ehhez még az egészségi állapotunk is megfeleljen? Ez egy olyan ajándék, amit kevesen élnek meg. Nemcsak a külső megjelenés fontos az ember életében, hanem a belső érték és tartalom. Te mindig őszintén, szeretettel jöttél hozzánk és segítőkész voltál. Kívánom, hogy maradj mindig ilyen!”

A szép köszöntés után virágot adott át Lukács-Pete Mária, a NYÉSZ elnöke és Laboda Gizella, a NYÉSZ elnökhelyettese. 

Az ünnepelt a tortával
Az ünnepelt a tortával
Fotós: Ádám János

Meglepetésképpen Bari Gábor költő kifejezetten erre az alkalomra írt egy verset. Az ünnepelt barátai prózai és zenés műsorral, illetve egy hatalmas gyümölcstortával, tűzijátékkal és pezsgőbontással készültek a jó hangulatú rendezvényen. 

Csajági Istvánné pedig cserébe elárulta, hogy a hosszú élete titka az, hogy minden nap elmegy sétálni és máig mindenben ellátja saját magát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában