Dayka-átkötés

2023.02.18. 12:30

Kell még egy kis idő és türelem, mire visszaadják a forgalomnak a kereszteződést

Február vége, március eleje - válaszolta kérdésünkre a városháza.

ÉM

Fotó: Bujdos Attila

Jelentősen átrendezte a belváros közlekedését, hogy a Dayka-átkötés munkálatai miatt négy hónapra lezárták az átmenő forgalom elől a Meggyesalja utca Reményi Ede és a Rácz György utca közötti szakaszát. Az érintett útszakaszra a mentőkön, a tűzoltókon, illetve a szemétszállítást végző járműveken kívül kizárólag az ott lakók hajthatnak be.

A kivitelezés első szakasza a Meggyesalja-Toronyalja-Rácz György utca kereszteződését érinti, a Sörház előtt. Itt láthatóan nagy tempóban közműkiváltás történik, a hét második felében földmunkát végeztek. Hol tartanak vele, mikorra esélyes a befejezés? A kérdésre a városháza sajtóosztálya válaszolt: "A korábban kiadott sajtóközleménynek megfelelően a Kálvin-Rácz-Meggyesalja csomópontban (Sörház előtt) február végére, legkésőbb március első napjaiban visszaállításra kerül az eredeti forgalmi rend. Ezzel együtt ismét megnyitásra kerül a Rácz György utca egyik forgalmi sávja. A Kálvin u-Rácz György utcák zöldterülethez közelebbi forgalmi sávjai lezárva maradnak közműépítési munkák miatt. A Meggyesalja utca zárását előre láthatólag 3,5-4 hónapig kell fenntartani."

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában