Várják a jelentkezéseket

2023.01.15. 14:31

Ingyenes lakossági LED-csereprogram Sárospatakon

Sárospatak Város Önkormányzata a lakossági villanyszámlák csökkentése érdekében indítja a programot a sárospataki lakosok részére.

ÉM

Fotó: Shutterstock

Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet! Így toborozzák a sárospatakiakat az ingyenes lakossági LED-csereprogramba. 

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít. Egy átlagos magyar háztartásban 20 darab izzó található, mely a teljes villanyköltség közel harmadát jelentheti. 

Az ingyenes csere részletei a következő weboldalon találhatók: https://ledcsere.hu/ Az ott található kalkulátor segítségével néhány kattintással kiszámolható, éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világítunk otthonunkban. Az oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhatnak a Sárospatakiak. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áram-fogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.  

Az átvétel időpontjával és pontos helyével kapcsolatban a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők. A programba 2023. január 16-tól január 28-ig lehet regisztrálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában