Év végi juttatás

2022.12.17. 10:30

Ennyi „pulykapénzt” kapnak a miskolci városházi dolgozók

A Miskolc Holding Zrt. vezetése is megszavazta az alkalmazottainak a karácsonyi jutalmat.

ÉM

Miskolc város vezetése és a Miskolc Holding Zrt. vezetése a várost és a városi szolgáltatásokat működtető dolgozóknak köszönetet mond a szolgálatért, amellyel egyben tartják a várost. A karácsony és az újév közeledtével egy egyszeri, bruttó 50 ezer forintos év végi juttatást biztosít nekik, amely segíthet az ünnep szebbé tételében és a drasztikusan megemelkedett megélhetési költségek kifizetésében. 

A jutalmat Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és Önkormányzata a juttatást - a vezetők egyetértésével - csak a beosztott munkavállalóknak fizeti ki, a polgármesternek, az alpolgármestereknek és a jegyzőnek nem.

A cégeknél is kifizetik 

Legutóbbi ülésén a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága is egyhangú döntést hozott az év végi jutalmazással kapcsolatban annak érdekében, hogy a Miskolc Holding Zrt-nél és tagvállalatainál munkaviszonyban álló dolgozók anyagi juttatásban részesüljenek, ezzel is elismerve ebben a nehéz időszakban történő munkavégzésüket, és megköszönve a város működéséért tett szolgálatukat. A juttatás még a karácsonyi ünnepek előtt a dolgozók számlájára kerül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában