Takarékos megoldás

2022.11.24. 12:00

Folytatódik a LED-osztás Miskolcon

Mutatjuk, mire érdemes odafigyelniük az égőkért érkezőknek

ÉM

Fotó: Ádám János

Elkezdődött a Gondoskodó Miskolc program keretében meghirdetett LED-csere programban a héten az égők kiosztása. Azok, akik regisztráltak, ingyenesen jutnak az energiatakarékos fényforrásokhoz, amelyekkel egy család éves szinten akár 50 ezer forintot is spórolhat az áramszámlán. Október elejéig jelentkezhettek rá a városlakók, akik közül több mint 6 ezren éltek a lehetőséggel. 

A jövő héten folytatódik a LED-égők átadása – tudatta csütörtöki közleményében a miskolci városháza. 

Ha valaki más nevében venné át az égőket, annak szüksége lesz egy két tanú aláírásával hitelesített meghatalmazásra is – hívták fel a figyelmet. Ilyen dokumentumot az átvételi helyszíneken is be lehet szerezni. Fontos, hogy ha valaki más nevében jár el, annak is vinnie kell magával a személyi okmányát és a felhasználó, vagyis a megbízó egyik áramszámláját.  

Itt és ekkor adják át az égőket

A LED-osztásra a következő héten az alábbi helyszíneken és időpontokban van lehetőség: 

Az Avasi Területi Szolgáltatási Központban hétfőn, kedden és szerdán 8 és 18 óra között. 

Hejőcsabán, a Gárdonyi Géza Művelődési Házban csütörtökön 8 és 16 óra, valamint pénteken 8 és 12 óra között. 

Aki valamilyen okból nem tudja átvenni a LED égőket, annak sem kell aggódnia, mert egy később meghirdetett időpontban még hozzájuthat a polgármesteri hivatal Miskolc, Városház tér 8. szám alatti ügyfélszolgálatán. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában