A legbefolyásosabb celebek között

2022.09.26. 17:30

Megmutatják, mit lehet Majka sikereiből tanulni!

Az ózdi hős a Forbes Flow meghívott vendége lesz. A sikerekig vezető küzdelmes útról beszél majd.

NHK

Majka. Tud valamit, amivel másokat is inspirálhat

Fotó: KISS ANNAMARIE

A Forbes magazin az üzleti élet kiválóságival foglalkozó kiadványként ismert az egész világon. A Forbes Magyarország nemcsak írásaival, de nívós szakmai eseményeivel is felhívja a figyelmet magára. Október 7-én, Budapesten a Forbes Flow-n motivációs előadásokra kértek föl üzletembereket, sportolókat, művészeket. Olyanokat, akik kitartásukkal, akaratukkal elérték a célt, amit kitűztek maguk elé.

Az inspiráló személyek között van Majoros Péter – Majka – is, az Ózdról érkezett dalszövegíró, rapper, műsorvezető. Majka brand-et épített, a legbefolyásosabb hazai celebek listáján előkelő helyet foglal el.

Jól használta az ismertségét

Kezdeti lépéseit az ismertség felé egy valóságshowban tette meg. A főnyeremény akkor nem az övé lett, de az biztos, hogy ő profitált a legtöbbet ebből a szériából – állítja a Forbes. Hiszen ezután viszonylag gyorsan, néhány év múlva már műsorvezetőként vált országosan ismertté. Közben énekesként is egyre nagyobb közönséget ért el. Volt, hogy évi 270 fellépése volt.

Majkának két lemeze az aranylemez minősítésig jutott.

Számos könnyűzenei és televíziós kitüntetés tulajdonosa, eddig két alkalommal ítélték meg számára a hanglemezkiadás legrangosabb hazai elismerését, a Fonogram díjat. Az évek során megannyi műfajrekord kötődik a nevéhez, legnépszerűbb slágerei egyenként a 60 milliós megtekintést is megközelítik az ismert videómegosztó portálon. Jegyeladási csúcsaival a legnépszerűbb magyar zenészek egyike. A napokban éppen Miskolcon adott fergeteges hangulatú telt házas koncertet.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Alkotói Díjat ítélt oda tavaly novemberben a rapper-nek. Az elismerés nagy megtiszteltetés volt számára, mert abban a megyében kapta, ahonnan származik – ezt ő maga mondta a díjátadón akkor.

„Az ember a mentalitását, az értékeit, az élethez való hozzáállását ott tanulja meg, ahol gyermekkorában és fiatalon él" – vallja. Az első 21 év nagyon fontos része volt az életének és mindig is olyan hangos „tráknak” tartotta magát, mint amilyennek jellemzik néha a borsodiakat – fogalmazott Majka.

Mindig hangsúlyozza, hogy senki ne felejtse el azokat az értékeket, amelyeket gyermekkorában megtanult és később egy másfajta életben kamatoztat. A zenész októberben megint egy újabb szerepben próbálja ki magát: kisjátékfilmet forgat Anger Zsolt és Nagy Zsolt főszereplésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában