Elismert életút

2022.08.25. 11:00

Állami elismerést kapott a gönci ácsmester

A Magyar Köztárság Elnöke az államalapítás napja alkalmából a Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetést adományozta Kuzma Endre ácsmester egyéni vállalkozó részére.

ÉM

Kuzma Endre Pányok szülöttje, aki több év óta Gönci lakos. Vállalkozóként hosszú évek óta magas színvonalú szakmai munkát végzett a térségben és az ország számos területén. Életútja alatt mindig támogatta szülőfaluja fejlesztését és részt vett annak közösségi életében.

Kuzma Endre ácsmester
 

A kitüntetés indoklásában ez áll: „Kuzma Endre ácsmester, Pányok és térsége oktatási, egyházi és magántulajdonú épületei tetőszerkezetének kialakítása és felújítása során végzett, több mint négy évtizedes, magas színvonalú szakmai munkája, valamint a község érdekében végzett elkötelezett közösségi tevékenysége elismeréseként” részesül kitüntetésben. A kitüntetéshez Pányok község Önkormányzata és lakossága gratulált és jó egészséget, további szakmai sikereket kívánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában