A hétvége legérdekesebb képei

2022.01.10. 18:00

Ételosztás, séta a rák ellen, a Szinva megszentelése

Január második hétvégéjének fotóit állítottuk össze, ne maradjon le róla!

Fotó: Vajda János

Oltási Akciónapokat tartottak január 7-8-án a járási székhelyeken. Az Észak-Magyarország munkatársai a szikszói Egészségház háziorvosi rendelőjébe látogattak el.

 

Ételosztásokat szervezett az Újgyőri főtéren, a nehéz körülmények között élő emberek számára a Miskolci Roma Nemzetiségi Önkormányzat és az „Egy Mindenkiért - Mindenki Egyért” a Hátrányok Ellen Országos Egyesület.

 

A Magyar Rákellenes Liga idén is megszervezte hazánkban a Rákellenes Világsétát, amelyet január 9-én tartottak meg. A kezdeményezéshez világszerte kétszáz város csatlakozott, köztük Miskolc is a helyi alapszervezet tagjaival.

 

Jézus Krisztus megkeresztelkedésére emlékeztek Diósgyőrben, amikor január 9-én vasárnap délelőtt, a 11 órás szentmise után Marosi Balázs atya megszentelte a Szinvát és az egybegyűlteket a II. János Pál pápa téren.

 

A női kosárlabda NB I 16. fordulójában, vasárnap este az ELTE BEAC Újbuda csapatát látta vendégül a Diósgyőri VTK együttese.

 

Íme a hétvége legérdekesebb képei:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában