Felsőzsolca

2021.11.15. 12:28

Jelentősen javult a közbiztonság Felsőzsolcán

Fotó: Ádám János

Felsőzsolca önkormányzata ötszázezer forint támogatásban részesítette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságot. Az adománylevelet Kiss Attila megyei rendőr-főkapitány részére hétfőn, a polgármesteri hivatal dísztermében adta át Szarka Tamás polgármester. Az elmúlt két évben több alkalommal előfordult, hogy olyan emberek jelentek meg a városban, akik tudatmódosító szerek hatása alatt álltak. Ezek az egyének Felsőzsolca közterületein, buszmegállókban ültek ájultan, egyes esetekben inzultálták a lakosságot – mondta a polgármester. Komoly beavatkozásra volt szükség, melyben a helyi rendfenntartók és a megyei rendőr-főkapitányság volt a segítségükre. Az együttműködésnek köszönhetően a közbiztonság javult, amit a lakosság pozitív visszajelzései is megerődítettek – hangsúlyozta a polgármester.

A támogatással a kiemelkedő rendőri munkát köszönték meg. Az összeget az utcán szolgálatot teljesítő rendőrök számára, felszerelések, eszközök vásárlására fordítják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában