Miskolci Egyetem

2021.10.28. 19:00

Diadalmaskodtak a szakkollégisták

 

Éles versenyben győztek és hozták el az első helyet a Miskolci Egyetem hallgatói az angol nyelvű esettanulmány megoldó versenyen, ahol négy ország fiataljai küzdöttek egymással. Október közepén rendezték a miskolci felsőoktatási intézményben a ProSkill projekt támogatásával és szervezésében az első „János Zámbó International Case Study Competition” angol nyelvű nemzetközi esettanulmány-megoldó versenyt, amelyen egy-egy egyetem csapata Szlovákia, Lengyelország, Csehország és Magyarország képviseletében mérhette össze tudását egy komplex gazdálkodási- és természeti erőforrásokkal kapcsolatos probléma megoldása során.

A Gazdaságtudományi Kar és a Műszaki Földtudományi Kar szakkollégistáiból álló csapat kimagasló teljesítményt nyújtott és az előkelő első helyezést érte el. A megméretés során az intézmények öt főből álló csapatai mérkőztek meg egymással. A hallgatók a feladat feldolgozását követően angolul prezentálták megoldásaikat a háromfős zsűrinek, és minden előadást egy tízperces vita követett.

A Miskolci Egyetem 1. helyezést elérő csapatának tagjai: Bedő Tibor Dániel (MFK – TEKH Szakkollégium), Bodnár Benedek (MFK – TEKH Szakkollégium), Gál Petra (GTK – Hantos Elemér Szakkollégium, Madarász Laura (GTK – Hantos Elemér Szakkollégium, Oláh Zsombor (MFK – TEKH Szakkollégium)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában