mezőgazdasági program

2021.04.01. 18:30

Értékesítésre is jut a minőségi térkőből Hejőpapiban

A mezőgazdasági programban idén tavasszal is elindult a palánták nevelése.

Pap Gyula

2021 március elején elkezdődött a műfüves sportpálya építése pályázati és saját forrásból, mely a sportközpont mögötti területen kerül kivitelezésre. A 20x40 méteres körbekerített pályára telepítenek négy kosárlabdapalánkot és négy reflektort is.

„Reményeink szerint az idei nyáron a fiatalok és sportolni vágyók használatba vehetik, így kiegészítve a sportközpont adta lehetőségeket” – tájékoztatott Miskolci Tibor, Hejőpapi polgármestere.

A közfoglalkoztatás mezőgazdasági programjában idén tavasszal is elindult a palánták nevelése.

„A térkőgyártás folyamatos, melynél ebben az évben a saját felhasználáson túl értékesítésre is szeretnénk gyártani a minőségi tanúsítvánnyal rendelkező térburkolatokat. Településünkön folyamatos a koronavírus elleni védőoltás beadásának megszervezése, mely párhuzamosan fut a háziorvosi rendelőben és a megyei kórház oltópontján. Azon idősek részére, akiknek nincs lehetőségük saját gépjárművel beutazni az oltás beadásának helyszínére, azoknak az önkormányzat segítséget nyújt az eljutásban” – tudtuk meg a település vezetőjétől.

(A borítóképen: Műfüves pályát kapnak)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában