átadás

2021.04.16. 15:00

Baba-mama barát paddal bővült a játszótér

Terveik között szerepel, hogy az összes többi környéken található játszóteret is megtisztítják, használhatóvá teszik a közeljövőben.

balról: Palik Zoltán, Lichtenstein Raymond, Hollósy András, Deák-Bárdos Mihály és Dr. Nagy Ákos

Fotó: Bujdos Tibor

Az ERKE (Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület) a „Határtalan, intelligens tér” című projekt keretében szerezte be azt a speciális padot, amely segíthet az édesanyáknak abban, hogy játék és levegőzés közben is méltó körülmények között tehessék tisztába kisgyermeküket. A baba- és mamabarát utcabútor elhelyezéséhez a Géza utcai játszótér használhatóbbá, biztonságosabbá tételét már korábban felvállaló helyi képviselők, Deák Bárdos Mihály és dr. Nagy Ákos segítségét kérték. Így vált lehetővé, hogy a pad olyan helyre kerülhessen, ahol jó szolgálatot tehet a kisgyermekes családoknak. Palik Zoltán, az ERKE szakmai vezetője elmondta, hogy külön köszönettel tartoznak a pad kihelyezéséért dr. Nagy Ákosnak, aki a képviselői alapjából is támogatta a kezdeményezést.

– A pad elhelyezésének megvalósítása után a Győri kapuban lévő játszótereket is tisztasági akciók alá vonjuk az elkövetkezendő hónapokban. Szeretnénk az elhanyagolt cserjéket kivágatni, a területeket használhatóvá és igényessé tenni, ugyanis az ERKE a Kapuzörgető című kezdeményezés kapcsán elkötelezett a Győri kapuban élők életminőségének javítása, a városrész szépítése iránt – emelte ki a szakmai vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában