ünnepség

2020.07.05. 12:30

Megköszönték az áldozatos munkájukat

Semmelweis-napi ünnepséget tartottak a városházán.

Apagyi Beáta

Dr. Nagy Zsuzsanna házi gyermekorvos veszi át a virágcsokrot Dr. Ignácz Dávid jegyzõtõl

Fotó: Bujdos Tibor

Veres Pál polgármester köszöntőjében megemlékezett arról, hogy milyen bátor és áldozatos munkát végeztek az egészségügyben dolgozók a koronavírus-járványveszély idején. Megköszönte erőfeszítéseiket és kiemelte, hogy nagyrészt az ő szakmaiságuknak, kitartásuknak és a miskolciak fegyelmezettségének köszönheti a város, hogy nagyobb áldozatok nélkül át tudta vészelni az elmúlt hónapokat. Továbbá köszöntötte az eseményen részt vevő dr. Simkó Róbertet, a Gyermek-alapellátásban Praktizáló Orvosok Szövetségének elnökét, dr. Breitenbach Gézát, a Praktizáló Orvosok Szövetségének elnökét, dr. Farkas Tamást, a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosok Területi Szervezete B.-A.-Z. Megyei Választókerületének elnökét, dr. Soltész Rudolfot, a Miskolci Vállalkozó Háziorvosi Rendszert Működtető Egyesülés igazgatóját és Balog Ildikót, a Miskolci Egészségfejlesztési Intézet főigazgatóját is.

Az ünnepségen elismerő oklevelet kapott dr. Nagy Zsuzsanna házi gyermekorvos, dr. Szabó Judit háziorvos, Virágné Orliczki Erika védőnő és dr. Soós Tamás fogorvos. A díjat Veres Pál, Varga Andrea Klára alpolgármester és dr. Ignácz Dávid jegyző adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában