Miskolc

2019.11.21. 16:30

Díjszedés: idén már csak egyszer

December második felében, az ünnep időszakában nem szeretnénk zavarni a meghitt perceket.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is egy alkalommal keresik fel kézbesítőink a decemberi és januári Észak-Magyarország előfizetési díjakkal a számlát készpénzben, havonta rendező előfizetőinket. Kérjük, segítsék kollégáink munkáját, s ha egyben rendezik a kéthavi előfizetést, így az ünnepek alatt már nem kell zavarunk olvasóinkat a díjszedéssel.

Akik csoportos beszedési megbízással, bankon keresztül utalják át az előfizetési díjat, ebből semmit nem érzékelnek majd, az ő számlájukat továbbra is havonta terheljük. Azt szeretnénk, ha lapunk a megszokott módon szolgálhatná olvasóinkat, járulhatna hozzá a jó hangulathoz az év végi, gazdag ünnepi számaival, és természetesen az Észak-előfizetéshez kapcsolódó előnyök sokaságával.

Több, mint egy újság

Ahogyan azt olvasóink már megszokhatták, a megyei napilap előfizetésével együtt számtalan kedvezményt is igénybe vehetnek egész évben, legyen szó kultúráról, szórakozásról, különböző vásárlásokról. Nem lesz ez másképp 2020-ban sem. Jövőre is számos könnyűzenei koncertre, show-műsorra vagy gyermekprogramra juthatnak el kedvezményes áron az Észak-Magyarország segítségével.

Természetesen továbbra is hasznos információkkal, érdekes olvasnivalókkal, számtalan magazinnal, keddenként rejtvény melléklettel, péntekenként tévéműsorral, hétfőnként a hétvégi sportesemények részletes eredményeivel szolgálunk széles olvasótáborunknak.

Megyekártya előnyök

A hűség elsősorban érzelmi kérdés, ám olykor azt is mondhatjuk rá: kifizetődő. Mindkettőt ötvözi az Észak-Magyarország új Megyekártya programja, amellyel a lap hűséges előfizetői iránti tiszteletünket és megbecsülésünket szeretnénk kifejezni kedvezményes vásárlási lehetőséggel, megannyi termékre és szolgáltatásra.

Népszerű programunk keretében országosan több mint 3000 elfogadóhelyen vásárolhatnak kedvezőbb feltételekkel és kedvezményesen tankolhatnak a MOL benzinkutakon, így olvasóink akár az előfizetés áránál többet is spórolhatnak.

Ráadásul a Megyekártya nemcsak előfizetőinket jogosítja fel kedvezményes vásárlásra az elfogadóhelyeken, hanem közvetlen családtagjaikat is. A kedvezményeket nyújtó elfogadóhelyek friss listáját megtalálja a www.megyekartya.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában