Játék

2019.07.23. 19:59

Így foglald le a gyereket a strandon, tóparton

Érdemes felkészülni a gyerekek szórakoztatására, hátha megunják a fürdést.

A buborékfújó klasszikus játék

Forrás: Dreamstime

A kisebbek teljesen odavannak az olyan játszósátrakért, ahova elbújhatnak és nem zavarják őket a felnőttek játék közben, és akár kúszhatnak-mászhatnak is benne. A már jól bevált strandsátor helyett csomagoljuk be a gyerekekét, így még a tűző naptól is megvédhetjük őket!

Klasszikus strandjátékok

A vízibomba rendkívül szórakoztató elfoglaltság a gyerekek számára, főleg a meleg napokon. Álljatok körbe és az alaposan megtöltött vízibombákat kezdjétek egymásnak dobálni, amíg valakinél ki nem durran. Akinél kipukkad, pórul jár, hiszen csurom víz lesz, de ez jól fog esni a nagy forróságban.

A tollaslabda és strandtenisz kortalan, így nem csak a gyerekeknek nyújtanak szórakozási lehetőséget a parton és a vízben. Ha pedig több ütőt viszünk magunkkal, akár családi meccseket is játszhatunk. Az olyan klasszikus pedig, mint a buborékfújó egy gyerek játéktárából sem hiányozhat

Sajnos előfordul, hogy pont a várva várt nyaralás alatt esős hetet fogunk ki. Néhány játék beszerzésével viszont nincs is szükség sok pluszhelyre, hogy jópofa szórakozási lehetőséget biztosíthassunk magunknak az esőnapokra.

Be kell tárazni néhány kedvenc társasjátékból, így akár órákra is lefoglalható az egész család. Ha nem visszük magunkkal az összesnek a dobozát, akkor akár négyféle játékot is be tudunk pakolni csupán egynek a dobozába. Ha pedig légmentesen lezárható zacskókba tesszük, még a strandon is biztonságban lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában