címlapsztori

2019.06.06. 14:00

Fürdés a Szinva teraszon

Meztelenül fürdött egy nő a Szinvában, az okokról számtalan elképzelés látott napvilágot.

Bájer Máté

A nő a Szinva terasznál fürdött, a videón jól beazonosítható a helyszín

Forrás: Illusztráció

Fotó: Bujdos Tibor

Hétfőn új értelmet nyert Kovács Eszti Pancsoló kislány című 60-as évekbeli slágere a villanyrendőrnél. A nyár sincs még itt teljes melegével, és a Szinva terasz sem téveszthető össze a Palatinusszal, a Szinva-patakban meztelenül tisztálkodó nő videója mégis sláger lett, vírusszerűen fertőzve meg az internetet.

Valószínűleg kevés olyan nethasználó van városunkban, aki ne látta volna a mobiltelefonnal készített felvételt, amelyen a hölgy intim testtájai mellett a Szinva terasz is teljes pompájában kivehető. Mindez nappal történt, a legnagyobb forgalomban. Az eseménnyel országszerte több hírportál és más médiumok is foglalkoztak.

Miskolc újra a címlapokon

Az eset érdekessége, mármint a ruházat teljes hiánya mellett, hogy a hölgy tusfürdőt is vitt magával a pancsoláshoz. A videón jól látható, hogy sem a beszólások, sem a kamera nem zavarta különösebben. Ahogy ez ilyenkor szokás, máris napvilágot láttak a különböző feltételezések és teóriák. Sokak szerint egyszerű fogadásról van szó csupán. Egy olyan médiahackről, amit direkt az internetre szántak. Mások úgy gondolják, hogy a nő a pszichiátriáról szökött meg. Vannak, akik szerint megegyezik azzal a lánnyal, aki majdnem kihűlt a nagy hidegben, miután 2016-ban a villamosmegálló mellett adott gyermekének életet Diósgyőrben. A videót megosztó posztok alatt olyan kommentek is olvashatóak, melyek szerint a felvételen látható nő gyakran megfordult a Szinva teraszon szexuális szolgáltatást ajánlva az ott szórakozóknak. Megint mások úgy vélik, egyszerűen hajléktalan, aki így szeretné tisztán tartani magát.

Egy dolog biztos, a rendőrség azonosította a videón szereplő nőt. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtósa elmondta, hogy a rendőrség tiltott fürdőzés és közerkölcs megsértése miatt indított eljárást az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában